Even voorstellen

Ik ben Marion, 28 jaar. Ik ben van origine Française en geboren en opgegroeid in Parijs. Ik heb filmografie gestudeerd in Parijs. Na mijn studie ben ik met mijn fiets door Europa en Azië gaan reizen. Samen met mijn camera heb ik adembenemende plekken bezocht en gefotografeerd. Na ruim 15.000 kilometers op de fiets werd het tijd om weer naar huis te gaan en dat werd ’s-Hertogenbosch.

Ik leerde Nederlands en inmiddels ben ik fulltime professioneel fotografe. Naast reclame fotografie en productfotografie, fotografeer ik huizen voor Funda.nl. Maar het liefste doe ik portretfotografie. Een portret vastleggen vind ik het allermooiste om te doen. Of het nou kinderen, volwassenen of families zijn. Dat ene moment, die puurheid wil ik vastleggen. Dat moment, de ogen die wil ik in portret terugzien, de ogen vertellen het verhaal. Een onvergetelijk moment.

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van die ene blik. De magie de in de ogen spreekt. Misschien zijn het mijn Franse roots en kijk ik met een andere blik.

Bezoek mijn mooie studio in Den Bosch, die is makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis (-vraag aan mij even dat gratis parkeerkaartje- ) En dan heb je zelfs erna nog tijd om even te winkelen in Den Bosch of toch even die Bossche bol.

Bisou,

Marion